Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

OVer Dice

Vakman bemiddelt vakman. Deze zin past ons als een (werk)handschoen. Door onze jarenlange ervaring in de bouw kan DICE Vakpersoneel perfect de match maken tussen vakman en opdrachtgever. Met inmiddels ruim 15 jaar ervaring in de personeelsbemiddeling adviseert DICE Vakpersoneel u volledig op het gebied van uitzenden, detacheren, planning, cao Bouwnijverheid en HR-vraagstukken. Onze opdrachtgevers bestaan uit lokale aannemers tot aan aannemers met een landelijke dekking. Door onze open en persoonlijke benadering kunnen wij snel en makkelijk schakelen tussen verschillende bedrijfsculturen.

Hans van den Dobbelsteen eigenaar DICE
Hans van den Dobbelsteen | Eigenaar/ accountmanager
Dave Biemans
Dave Biemans | Accountmanager
profielfoto Esther König
Esther König | Recruiter

Hoe wij werken

Ons doel is om de vakman en onze opdrachtgever geheel te ontzorgen. Dit doen wij door snel te schakelen en de lijntjes kort te houden. 

Wanneer je voor of met DICE Vakpersoneel werkt, ben je geen nummertje. Iedereen krijgt de aandacht die hij of zij verdient. Onze collega’s gaan dan ook wekelijks op projectbezoeken om te kijken hoe de samenwerking verloopt.

DICE Vakpersoneel staat ook voor de juiste beloning. Recht op een bouw cao? Dan krijg je die ook. Bij ons krijg je garantieloon, BPF pensioen, ADV dagen en als het van toepassing is ook seniorendagen.

Niet alleen de bouw-cao, maar alle geldende cao’s worden juist toegepast. Wil jij werken bij een bedrijf waar alles tot in de puntjes is geregeld? Of ben je op zoek naar personeel waarvan je weet dat zij krijgen waar ze recht op hebben? Dan is DICE Vakpersoneel er voor jou! 

 

Vakman & opdracht gever op één

Bij DICE Vakpersoneel staan vakman en opdrachtgever allebei op één. Als de vakman op de juiste plek staat, dan is de opdrachtgever ook tevreden. Dit klinkt simpel, maar er moet sprake zijn van een wisselwerking. De opdrachtgever moet niet hoeven na te denken of er een geschikte kandidaat komt, alleen maar wanneer deze komt. Voor zowel de vakman als de opdrachtgever staat DICE Vakpersoneel elke dag voor de volle 100% klaar met haar persoonlijke dienstverlening.