Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

DICE VAKPERSONEEL

DE BOUWSTEEN VOOR UW PROJECT

Ik zoek personeel

Op zoek naar vakkundig personeel in de bouw? Of het nu gaat om personeel voor lange of korte periode. Dice beschikt over een breed scala aan vakmensen die direct aan de slag kunnen. Vraag via onderstaand formulier direct uw personeel aan.

Daarom kiest u voor DICE

DICE Vakpersoneel is al ruim 15 jaar bedreven in de personeelsbemiddeling. Wij kunnen u volledig adviseren op het gebied van uitzenden, detacheren, planning, cao Bouwnijverheid en HR-vraagstukken. In deze jaren hebben we een divers personeelsbestand opgebouwd, waardoor we voor ieder project een passende vakkracht kunnen leveren. Bovendien zijn we in staat om flexibel in te spelen op uw personeelsbehoeften, of het nu voor lange of korte termijn is.

 En mochten wij niet direct een geschikte kandidaat hebben? Dan laten wij u dit eerlijk weten. Wij gaan alleen voor de perfecte match.

Logo DICE Vakpersoneel

Persoonlijke benadering

DICE Vakpersoneel benadert zowel de opdrachtgever en de vakman het liefst persoonlijk. Zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Dit doet DICE tijdens project en bedrijfsbezoeken

De perfecte match

Wij zoeken altijd naar de perfecte match. Op basis van uw voorkeuren gaan wij aan de slag om de vakman met de juiste kwaliteit te vinden. Vinden we niet de perfecte match? Dan geven we dit eerlijk aan.

Ontzorgen

Als u samenwerkt met DICE Vakpersoneel hoeft u nergens aan te denken. Wij ontzorgen vakkracht én opdrachtgever. Enkel het urenbriefje dient ondertekend te worden.

Snelle service

Heeft u een vraag? DICE is altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast houden wij de lijntjes kort waardoor we snel met een antwoord kunnen komen.

Vragen? Bel of mail ons gerust!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. 

We nemen snel contact met u op