Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

ZZP

Werken als ZZP'er in de bouw

Bij DICE Vakpersoneel begrijpen wij dat jij, als ZZP’er, altijd op zoek bent naar de mooiste opdrachten. Door ons in te schakelen, ben jij als zzp’er zelf minder tijd kwijt aan het vinden van opdrachten. Je kan dus rekenen op een constante stroom van mooie projecten, waardoor jij je kunt concentreren op jouw vakmanschap. Daarnaast nemen wij veel van jouw administratie uit handen. Zo verzorgen wij de contractbegeleiding en urenregistratie. Daarnaast regelen wij de facturatie, debiteurenbeheer en incasso. Zo kun jij met zekerheid aan de slag.

Ben je op zoek naar interessante vacatures in jouw regio? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. We vinden meteen de perfecte baan voor jou!

De voordelen van werken bij DICE

Persoonlijke benadering

Wij geloven in persoonlijk contact. Zowel telefonisch als fysiek op projectbezoek. Dat zorgt voor begrip en vertrouwen en praat wel zo makkelijk. Bij ons ben je geen nummer, maar een vakman die op zijn waarde wordt geschat.

gepersonaliseerde uitbetaling

Vind jij maandelijkse uitbetaling niet altijd handig? Bij ons kan je kiezen in welk termijn jij uitbetaald wordt. Kies voor datgene wat bij jou past.

Logo DICE Vakpersoneel

Ontzorgen

Administratieve rompslomp, daar zit je liever niet op te wachten. Daarom nemen wij dit van jou uit handen. Jij hoeft enkel je urenbriefje in te leveren.

snelle service

Heb je een vraag? DICE is altijd telefonisch bereikbaar. We houden de lijntjes graag kort, zodat we je snel kunnen helpen.

Word jij onze nieuwe vakkracht?

Ben je op zoek naar een frisse start in je carrière? Of misschien heb je je oog laten vallen op een van onze boeiende vacatures? Vul dan snel ons contactformulier in. We reageren zo spoedig mogelijk om jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op