ZZP

Werken als zzp'er?

Dice Vakpersoneel heeft veel ervaring in het bemiddelen van opdrachten tussen zzp’er en opdrachtgever. Door Dice Vakpersoneel in te schakelen is de zzp’er zelf minder tijd kwijt aan het vinden van opdrachten en kan zich zo richten op hetgeen waar hij of zij het best in is, namelijk het uitvoeren van zijn of haar vak. Zo controleren wij de kredietwaardigheid van opdrachtgevers. Verzorgen wij de contractbegeleiding en urenregistratie. Financieel ontzorgen wij de zzp’er ook door de facturatie, debiteurenbeheer en incasso te verzorgen.

Persoonlijke benadering

Dice vakpersoneel benadert zowel de opdrachtgever en de vakman het liefst persoonlijk. Zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Dit doet Dice tijdens project en bedrijfsbezoeken.

gepersonaliseerde uitbetaling

Bij Dice snappen we dat een maandelijkse uitbetaling niet altijd handig is. Daarom kun je bij ons zelf kiezen in welke termijn je uitbetaald wordt.

Ontzorgen

Als u samenwerkt met Dice vakpersoneel hoeft u nergens aan te denken. Enkel het urenbriefje dient u in te leveren.

snelle service

Heeft u een vraag? Dice is altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast houdt Dice de lijntjes kort waardoor we snel met een antwoord kunnen komen.