Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

De toekomstvisie van DICE door de ogen van Hans van den Dobbelsteen

Met de start van 2022 kijkt Hans (eigenaar DICE Vakpersoneel) wat het komende jaar/de jaren zullen brengen. Zo krijgt de interne organisatie van het uitzendbureau nieuwe gezichten. Door deze mooie gelegde basis kan DICE verder uitbreiden op niveau van vaklieden, opdrachtgevers en niet te vergeten: kwaliteit. In deze blog deelt Hans zijn toekomstvisie van DICE Vakpersoneel.

Welkom aan nieuwe vaklieden

Ondanks het turbulente jaar merkte Hans zeer weinig verandering in de dienstverlening. Hij mag dan ook van geluk spreken dat de impact van corona nihil bleef. Zo vertelt Hans: “De grote vraag naar personeel is niet nieuw in onze branche. Maar door corona versterkte dit wel. Desondanks zorgde onder andere mond-tot-mondreclame ervoor dat we nieuwe vaklieden mochten verwelkomen bij DICE.”

Verbreden van de basis

Wat betekent deze groei van vaklieden verder voor het uitzendbureau? Hans: “Wij willen ons focussen op de inkoopkant. Door de komst van accountmanager Dave kunnen wij nu meer aandacht besteden aan het verbreden van de basis. Zo richten wij onze pijlen op de huidige dienstverlening. Deze wordt het komende jaar nog sterker door huidige opdrachtgevers meer te kunnen bieden. Deze groei heeft ook gevolg voor de interne organisatie. Zo gaan we het team uitbreiden om de groei van vaklieden en opdrachtgevers op te vangen. Wat extra handjes, zoals onze nieuwe stagiair. Hij zal per februari 2022 starten als stagiair Junior Accountmanager. Daarnaast focust onze nieuwe HR-student Geke zich de komende periode op het opzetten van ons nieuwe recruitmentproces.”

Vestigingen

De juiste vakmannen op het juiste project, dat is het streven van Hans de komende jaren. Daarom staat een volwaardig uitzendbureau zijn voor bouwbedrijven als pijler op het programma. Nadat deze basis is gelegd, gaat DICE een stap verder. Hans: “Uiteindelijk willen we uitbreiden met nieuwe vestigingen. Op dit moment zijn we gevestigd in Oosterhout en hebben we Oost-Brabant als groeiregio voor 2022 benoemd. Want eerst wil ik de kern van de organisatie goed hebben staan, voordat we vestigingen elders openen.”

Mannen achter de schermen

Het voortzetten van de groei heeft Hans ook te danken aan de mannen achter de schermen. Hierover deelt hij: “Accountmanager Dave regelt alles goed voor onze vaklieden, dat is echt onze kracht. De bijdrage van Dave is om het netwerk verder uit te breiden en te behouden. En dat is niet voor niks. We zijn trots dat vaklieden werkzaam zijn bij DICE. Zij zijn ons kapitaal.”