Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

De Kok Bouwgroep over DICE Vakpersoneel

In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt, is het erg fijn dat vaklieden ingeleend kunnen worden. Voor Rodney, De Kok Bouwgroep, is dit niet anders. Voor veel projecten worden er timmerlieden ingeleend bij DICE Vakpersoneel, iets waar Rodney erg enthousiast over is: “Op het moment dat ik vraag heb naar echt goede vaklieden dan kan ik bij Dice Vakpersoneel terecht. Zij leveren kwalitatief goede vaklieden en dat is erg fijn!”

Een mooie samenwerking tussen DICE en De Kok Bouwgroep

De samenwerking tussen De Kok Bouwgroep en DICE Vakpersoneel is tot stand gekomen vanuit een bestaande connectie. Rodney vertelt verder: “Ik werk al langer samen met de directeur, Hans van den Dobbelsteen. Voorheen leende ik mijn personeel in bij een ander bedrijf, maar toen DICE Vakpersoneel tot stand kwam, werd ik meteen enthousiast. DICE Vakpersoneel garandeert namelijk kwalitatief waardige vaklieden welke jarenlange ervaring hebben in de bouw.” Communicatie is dan ook erg van belang voor DICE Vakpersoneel. Deze is prettig en goed, vertelt Rodney. ‘’Op het moment dat ik personeel nodig heb dan bel ik DICE Vakpersoneel. Ik geef aan wat de werkzaamheden zijn en wanneer ik het personeel nodig heb. Alles wordt dan gelijk telefonisch geregeld. Mocht ik nog vragen hebben dan weet ik dat ik bij DICE goed wordt geholpen en een snelle reactie terugkrijg. Wat DICE Vakpersoneel beloofd, maakt zij ook echt waar.’’

De meerwaarde van DICE Vakpersoneel

Tijdens de werkzaamheden is het van belang dat er voldoende vaklieden aanwezig zijn om het project te starten. Door de hoge vraag naar kwalitatieve vaklieden is dit soms erg lastig, Rodney vertelt verder: “Met name leen ik timmerlieden in, de vraag is hier erg hoog naar. Maar, wanneer ik DICE Vakpersoneel hiervoor benader dan weet ik dat ik daadwerkelijk ervaren vaklieden bij mij aan het werk krijg. Dit is erg fijn en schept veel vertrouwen.” Ondertussen renoveert de Kok Bouwgroep steeds meer woningen per jaar. “De hoeveelheid vaklieden die ik inleen varieert dan ook per project. Op het ene moment heb ik veel behoefte aan timmerlieden, maar op het andere moment heb ik meerdere bouwdisciplines nodig. Maar, door DICE Vakpersoneel in te schakelen weet ik dat er altijd goede vaklieden aan mijn projecten gekoppeld worden. Dit ontzorgt mij erg.”

Naast het koppelen van vaklieden aan projecten, is het natuurlijk altijd mogelijk de vaklieden opnieuw in te lenen. Rodney vertelt verder: “Soms heb ik een erg goede ervaring met iemand en wil ik hem/haar graag terug op de bouw zien. Dit is dan ook geen probleem.”

Over de Kok bouwgroep

De Kok Bouwgroep is een betrokken bouwbedrijf, actief op het gebied van nieuwbouw, renovatie en service & onderhoud. Rodney vertelt: ‘’Wij gaan vaak aan de slag bij woningen waarbij de isolering, kozijnen en daken toe zijn aan vernieuwing. Daarnaast voeren wij ook timmerwerkzaamheden uit, zoals aanbouw, nieuwbouw en geïsoleerde deuren.’’ Bij veel renovaties blijven mensen in hun huis en volgens Rodney is de communicatie daarom erg belangrijk. ‘’Het is belangrijk dat wij de woningen netjes afplakken, de tuin afdekken en de bewoners goed informeren over onze werkzaamheden. Communicatie is een erg belangrijk aspect.’’ Wanneer er renovatie aan een badkamer plaatsvindt zorgt Rodney ervoor dat de bewoners op een andere locatie kunnen douchen. ‘’Het is belangrijk dat de bewoners zo min mogelijk last ondervinden. Als er bijvoorbeeld dichtbij een leegstaande woning is dan geven wij de sleutels aan de bewoners, zodat zij deze kunnen gebruiken in de periode dat wij hun badkamer aan het renoveren zijn.’’

Over Dice Vakpersoneel

Vakman bemiddelt vakman, dit is iets waar wij voor staan. Deze zin past ons dan ook als een (werk)handschoen. Door onze eigen ervaring op het gebied van studie en werkzaamheden in de bouw kan Dice Vakpersoneel perfect de match maken tussen vakman en opdrachtgever. Met inmiddels bijna 15 jaar ervaring in de personeelsbemiddeling adviseert Dice Vakpersoneel u volledig op het gebied van uitzenden, detacheren, planning, cao Bouwnijverheid, HR-vraagstukken. Onze opdrachtgevers bestaan uit lokale aannemers tot aan aannemers met een landelijke dekking. Door onze jarenlange ervaring en open benadering kunnen wij schakelen tussen verschillende bedrijfsculturen.