Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Over DICE VAKPERSONEEL

Vakman bemiddelt vakman. Deze zin past ons als een (werk)handschoen. Door onze eigen ervaring op het gebied van studie en werkzaamheden in de bouw kan Dice Vakpersoneel perfect de match maken tussen vakman en opdrachtgever. Met inmiddels bijna 15 jaar ervaring in de personeelsbemiddeling kan Dice Vakpersoneel u ook volledig adviseren op het gebied van uitzenden, detacheren, planning, CAO Bouwnijverheid, HR vraagstukken etc. Onze opdrachtgevers bestaan uit lokale aannemers tot aan aannemers met een landelijke dekking. Door onze jarenlange ervaring en open benadering kunnen wij schakelen tussen verschillende bedrijfsculturen.

Vakman en Opdrachtgever op één!

Bij Dice Vakpersoneel staan vakman en opdrachtgever allebei op één. Als de vakman op de juiste plek staat, dan is de opdrachtgever ook tevreden. Dit klinkt simpel, maar er moet sprake zijn van een wisselwerking. De opdrachtgever moet niet hoeven na te denken of er een geschikte kandidaat komt, alleen maar wanneer deze komt. Voor zowel de vakman als de opdrachtgever staat Dice Vakpersoneel elke dag voor de volle 100% klaar met haar persoonlijke dienstverlening.

Portal

Bij Dice Vakpersoneel krijgt u de beschikking over een persoonlijk portal. Hier kunt u alles digitaal vinden met betrekking tot uw persoonlijke of bedrijfsgegevens. Urenverwerking, contracten, loonstroken, arbeidsovereenkomsten, facturen.