Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Leo Greve over DICE Vakpersoneel

Sinds zijn allereerste dag bij DICE, oefent timmerman Leo Greve met veel enthousiasme en toewijding zijn vak uit. Als mutatietimmerman is hij verantwoordelijk voor renovaties bij huurwoningen. In dit artikel neemt Leo je mee in zijn boeiende werk en deelt hij graag zijn passie voor het vak.

 

Een langdurige verbintenis

Met een trouwe dienst bij DICE vanaf het begin van het bedrijf, is Leo een gewaardeerde werknemer. Leo: “Toen Hans voor zichzelf begon, ben ik direct aan de slag gegaan bij DICE. Ik had al eerder met Hans gewerkt en wist dat hij altijd veel voor zijn werknemers doet. Dus ik dacht, dit is een goede werkgever.”

 

Zijn loopbaan in de bouw heeft hem langs verschillende functies geleid, maar nu geniet hij van zijn rol als timmerman in de mutatiebouw. De mutatiebouw omvat het opknappen van huurwoningen voor nieuwe bewoners, waarbij Leo ervoor zorgt dat alles gereed is voor verhuur.

 

Een dynamische werkdag

Leo’s werkdag is nooit saai. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen, omdat hij in verschillende woningen werkt en allerlei klussen uitvoert. Volgens Leo moet je in de mutatiebouw beschikken over goede improvisatie skills, omdat je in deze branche onverwachte problemen tegen kan komen. Leo: “Je moet elke keer weer goed nadenken over hoe je dingen moet oplossen. Soms kom je dingen tegen die bewoners zelf hebben gemaakt en dan is het aan jou om dat netjes op te lossen. Als je dan aan het einde van de dag het project verlaat en alles weer functioneert, geeft dat voldoening.”

 

Goede ondersteuning

Om tot een succesvolle afronden te komen, is goed gereedschap een must. DICE Vakpersoneel voorziet Leo dan ook altijd van de juiste uitrusting: kwalitatief gereedschap en stevige werkkleding. “Elektrisch gereedschap wordt voor mij geregeld. En als ik ergens om vraag, krijg ik dat ook gewoon. Dat gaat altijd goed en snel. Dat is helemaal top”, vertelt hij tevreden. “Sinds kort rijd ik ook in een auto van DICE, dat werkt heel fijn. Zo kan ik zelfstandig naar elk project rijden.”

 

DICE Vakpersoneel als werkgever

Leo is vol lof over DICE Vakpersoneel. “Het is een fijne en goede werkgever. Als ik iets nodig heb of vragen heb, reageren ze daar direct op. Zij denken écht met je mee,” aldus Leo. Dat Hans en Dave meelevend zijn naar hun medewerkers bleek vorig jaar, na het motorongeluk van Leo. “Ze stonden ineens met een presentje op de stoep. Dat vond ik heel mooi. Het contact is niet alleen werk gerelateerd, maar gaat ook verder dan dat. Ze geven echt om hun medewerkers.”

 

Werken bij DICE

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom werken bij DICE. Bekijk onze vacatures of bel ons. We vertellen je graag meer!