Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Succesvolle samenwerking tussen Burgy en DICE Vakpersoneel

Burgy, hét Leidse bouwbedrijf dat is gespecialiseerd in het restaureren van monumenten en historische bouwwerken, heeft al vier jaar een goede samenwerking met DICE Vakpersoneel. Roy, werkzaam als werkvoorbereider bij Burgy, deelt zijn ervaringen over de samenwerking tussen beide partijen.

 

Dynamische bouwsector

In de dynamische bouwsector waar projecten vaak fluctueren in omvang en complexiteit, is het vinden van gekwalificeerd en betrouwbaar vakpersoneel een aanhoudende uitdaging.  Zo ook bij Burgy. Burgy schakelde  DICE Vakpersoneel in om hen te voorzien van hooggekwalificeerd personeel op projectbasis. “Op dit moment lopen er 7 vakmannen van DICE op onze projecten. Zij werken op projectbasis en indien het bevalt, bieden we ze aan op andere projecten,” licht Roy toe. Deze flexibele aanpak zorgt ervoor dat Burgy altijd de juiste mensen heeft voor hun projecten.

Samenwerking

Roy benadrukt de professionele samenwerking met DICE: “Ik heb geregeld contact met Dave en Hans van DICE. De communicatie verloopt soepel en ik word hierbij altijd welwillend te woord gestaan.” Deze open communicatielijnen en de transparantie die DICE biedt, zelfs als er geen directe match is, wordt gewaardeerd door Burgy. “DICE is vakkundig in het vinden van oplossingen en handelt altijd snel en efficiënt,” voegt Roy toe.

Direct contact en betrouwbaarheid

Een aspect dat DICE onderscheidt, is hun betrokkenheid op de werkvloer. “Ze komen regelmatig langs op de bouw om te overleggen en feedback te verzamelen, zowel van ons als van de vakmensen zelf. Dit directe contact helpt bij het verbeteren van de samenwerking,” zegt Roy. Deze betrokkenheid, gecombineerd met hun betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken, maakt DICE een onmisbare partner voor Burgy. Wat DICE ook onderscheidt, is hun transparantie en eerlijkheid. “Ze maken het niet mooier dan het is. Als DICE iets niet kan leveren, zijn ze daar ook eerlijk over. Dit wordt dan ook gewaardeerd. Het is die transparantie en eerlijkheid die DICE betrouwbaar maakt,” verklaart Roy.

Toekomstvisie

De toekomst ziet er positief uit voor de samenwerking tussen Burgy en DICE. “Zolang wij vakkundig personeel nodig hebben, blijft DICE een goede partner voor ons,” stelt Roy. Deze voortdurende samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, kwaliteit, en flexibiliteit, elementen die beide partijen hoog in het vaandel dragen.

Conclusie

De samenwerking tussen Burgy en DICE Vakpersoneel illustreert hoe een gedeelde inzet voor kwaliteit, transparantie, en betrouwbaarheid kan leiden tot succesvolle projectresultaten. Door de jaren heen heeft DICE zich ontpopt als een betrouwbare leverancier van vakpersoneel die de behoeften van Burgy begrijpt. Met een sterke basis van vertrouwen en samenwerking, kijken beide partijen uit naar voortzetting van deze goede samenwerking.