Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Succesvolle samenwerking Alex Oversteeg en DICE Vakpersoneel

Succesvolle samenwerking tussen Alex Oversteeg en DICE Vakpersoneel

Bij DICE Vakpersoneel werken we met trots samen met ervaren vakmensen die hun sporen in de bouw hebben verdiend. Vandaag stellen we Alex Oversteeg aan jullie voor, een vakman met een indrukwekkende carrière in de bouwsector. Na 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt, is hij aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer, wat hij nu al 25+ jaren doet. Zijn keuze om samen te werken met DICE heeft geleid tot een wederzijds succesvolle en plezierige samenwerking.

 

Een veelzijdige vakman

Alex heeft een passie voor zijn vak en voert allerlei soorten timmerwerkzaamheden uit. “Ik doe eigenlijk alles op het gebied van timmerwerk. Soms werk ik aan een steiger en metsel ik stenen in,” vertelt Alex. Momenteel werkt hij aan een uitdagend project in Oosterhout, waar een Grieks restaurant wordt omgebouwd tot een moderne cocktailbar met daarboven drie appartementen.

 

Afwisseling en uitdaging

Wat Alex zo leuk vindt aan zijn werk, is de grote variëteit aan taken. “Het is echt heel veelzijdig werk. De afwisseling is zo leuk. Zo ben je een vloer aan het leggen, kozijnen aan het ontvetten, deuren aan het vervangen, een plafond aan het maken, aftimmeren en een vlonder aan het maken. Het is ook echt voornamelijk de afwisseling in werkzaamheden,” zegt hij. Voor Alex maakt een uitdagende opdracht zijn werk nóg leuker: “Hoe moeilijker de opdracht, hoe beter! Dan kan ik echt mijn vakmanschap laten zien.”

 

Tevreden over DICE

De samenwerking met DICE Vakpersoneel verloopt volgens Alex uitstekend. “Het contact met DICE is erg goed. Ze komen regelmatig op de bouw om te kijken hoe het gaat en of ze nog dingen voor ons moeten regelen. Dat doen ze ook goed,” legt hij uit. Bij DICE voelt Alex zich gewaardeerd en gerespecteerd. “Bij andere bedrijven ben je nog wel eens een pionnetje, maar bij DICE ben je echt een volwaardige vakman. Ze behandelen je niet als een nummertje. Ook de betalingen zijn altijd op tijd, daar kan je je klok op gelijk zetten.”

 

Een man van vele hobby’s

In zijn vrije tijd is Alex ook vaak bezig met klussen, al wil hij daar dit jaar wat minder tijd aan besteden. “Ik klus ook zelf erg veel in mijn vrije tijd. Maar daar wil ik dit jaar mee stoppen om wat meer te genieten van mijn andere hobby’s. Ik fiets graag en heb sinds kort weer een caravan. Dus daar wil ik nu lekker van gaan genieten,” zegt hij.