Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Specialistische vakmensen van DICE versterken Den Hoed Aannemers

Den Hoed Aannemers werkt al jaren samen met DICE Vakpersoneel. Door hun specialistische werk in renovatie en onderhoud aan monumentale panden, hebben zij vakmensen met de juiste kennis nodig. Desondanks slaagt DICE er al jaren in om geschikte professionals voor hen te vinden. Uitvoerder Jarko Eikelenboom uit in dit artikel zijn tevredenheid over de vruchtbare samenwerking met DICE.

 

Specialistisch werk, specialistische vakmensen

De projecten bij Den Hoed Aannemers bestaan uit het restaureren en renoveren van (monumentale) panden. “Daarbij verzorgen we alle werkzaamheden die daarbij horen: van timmerwerkzaamheden tot betegelen en metselwerk. Dat vereist ook een diversiteit aan vakkrachten” geeft Jarko aan.

 

Destijds zocht de uitvoerder een partij die deze verschillende vakkrachten kon bieden. Met als belangrijkste vereisten dat zij ook nauwkeurig werken. “We zijn echt op zoek gegaan naar een partij die bij ons past, want ons werk is erg specialistisch. Het vereist vaklieden met geduld en oog voor detail. Gelukkig kon DICE deze mensen voor ons regelen.”

 

Betrokken en transparant

Den Hoed Aannemers koos voor DICE vanwege de heldere afspraken, transparantie, flexibiliteit. “Ze zijn heel duidelijk wanneer iets wel of juist niet mogelijk is. Dan weet je wat je aan elkaar hebt.” Ook de betrokkenheid die DICE toont kan Jarko erg waarderen. “Ze zijn proactief en geïnteresseerd in hun vakmensen. Dat doet de samenwerking goed.”

 

Middeling en Selectieproces:

Het selectieproces ervaart de uitvoerder als efficiënt. Zo geeft het bouwbedrijf hun voorkeur aan en DICE bekijkt de mogelijkheden en matchen daarbij de juiste vakmensen. Eikelenboom legt uit: “Van tevoren wordt heel duidelijk gevraagd wat we zoeken. Zo kunnen zij een schifting maken. Ook de nazorg is erg prettig. Zo wordt na een week al gelijk gebeld en gevraagd of de match succesvol is en bevalt.”

 

Een duurzame samenwerking

Den Hoed Aannemers ziet de samenwerking met DICE positief en wil deze lijn graag zo voortzetten. De openheid in het geven en ontvangen van feedback draagt bij aan een succesvolle relatie tussen beide partijen. Eikelenboom voegt daar tot slot tevreden aan toe: “Zodra ik vakmensen nodig heb, is DICE de eerste die ik bel.”