Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Opdrachtgever Ronald Galenkamp aan het woord

Een oud pand ombouwen tot een nieuwe ‘bestemming’, dat is de passie van Ronald, Uitvoerder Hazenberg Bouw. Voor zijn rol als uitvoerder is het belangrijk om goede vaklieden met de juiste vaktechnische kennis en houding in te lenen, zeker nu er veel schaarste heerst op de arbeidsmarkt. “Het vinden van goede vaklieden blijft lastig. Gelukkig kan ik altijd bij DICE terecht als ik vraag heb naar écht goede vaklieden. Zij luisteren goed naar mijn vraag, daardoor leveren zij kwalitatief goede vaklieden die beschikken over de juiste vakkennis én bij ons bedrijf passen.”, aldus Ronald.

Samenwerking met DICE Vakpersoneel

De huidige samenwerking tussen Hazenberg Bouw B.V. en DICE Vakpersoneel is er een van de lange adem. Zo werken de twee bedrijven al jarenlang samen. Ronald vertelt, “Het begon eigenlijk allemaal toen Hans, directeur DICE Vakpersoneel, een keer de bouw op is komen lopen met de boodschap dat hij vakmensen kan leveren. Vanaf dat moment is het balletje dan ook gaan rollen. Hans leverde destijds kwalitatief goede mensen waar ik op kon vertrouwen. Zodoende neem ik nu elke keer contact met hem op wanneer ik iemand nodig heb.”

Door de jarenlange samenwerking is het contact leggen erg makkelijk. “Als je elkaar al jaren kent, praat dat veel makkelijker. Door de goede communicatie is het verwachtingspatroon ook duidelijk bij elkaar.”

De meerwaarde van DICE Vakpersoneel

Tijdens de werkzaamheden welke worden uitgevoerd door Hazenberg Bouw, is het van belang dat er voldoende vaklieden aanwezig zijn die voldoen aan de verwachting van de opdrachtgever. Het voldoen aan verwachtingen kan dan ook alleen worden verwezenlijkt wanneer er goede en directe communicatie plaatsvindt. Een goede communicatie is niet alleen van belang voor DICE Vakpersoneel, maar ook voor de opdrachtgever. De communicatie moet duidelijk en direct zijn tussen beide, zo vindt ook Ronald: “De korte lijnen in de communicatie met Hans, de directeur van DICE Vakpersoneel, zijn erg prettig. Er wordt duidelijk en direct gecommuniceerd met elkaar. Hierdoor weet je echt waar je aan toe bent en dat is fijn in een samenwerking als deze.”

Naast een goede communicatie is de dienstverlening van DICE ook van belang voor Ronald. Zo vertelt hij: “Hans denkt zeker met ons mee. Wanneer er kwalitatief goede mensen vrij komen, wordt de vraag uitgezet of ik nog mensen nodig heb. Dat extra stapje dat zij zetten en zo ook met ons meedenken, wordt erg op prijs gesteld.” Over de service die DICE verleent is Ronald dan ook erg te spreken. “Over het algemeen wordt de eerste of tweede dag contact opgenomen met ons of de vakman bevalt of niet. Daarna hebben we zeker nog twee contactmomenten in de week. Tijdens deze contactmomenten evalueren wij of de vakman op zijn plaats zit en of er nog voldoende vraag is qua werkzaamheden.”

Aangeleverd personeel & veiligheid

Door de vraag naar goede en kwalitatieve vaklieden is het soms lastig om de juiste te krijgen. Toch heeft Ronald vaak de goede te pakken. “Ik heb met Hans afspraken staan over de kwaliteit van de vakman. Door mijn vraag zo duidelijk mogelijk uit te zetten naar Hans, weet ik dat de nieuwe vaklieden worden geleverd met de desbetreffende kennis en werkhouding.”

Naast het verzorgen van de juiste bezetting op de bouwplaats, is het voor Ronald ook van belang dat de veiligheid gewaarborgd wordt. “De medewerkers die ik via DICE krijg hebben allemaal een VCA-diploma. Bij het begin van de werkdag krijgen ze nog een instructie over de regels op de bouw. Veiligheid is bij ons prioriteit nummer één. Zodra wij zien dat de regels niet worden nageleefd, wordt diegene daar ook direct op aangesproken. Gelukkig komt dit zelden voor.”

Over Hazenberg Bouw B.V.

Hazenberg ontwikkelt, bouwt en transformeert, waardoor zij waarde creëren voor nu en later. Dit doen zij door te luisteren naar de wensen en vragen van de opdrachtgever. Zo maken zij de tijd om jouw uitdagingen te begrijpen. Ze gaan met je om tafel, doen suggesties en verrassen. Meedenkend met de klant: proactief, praktisch, innovatief, duurzaam en ‘out of the box’. Zo doen zij dit ook voor de huidige opdracht, waarbij een gebouw getransformeerd wordt. Ronald vertelt verder: “Momenteel zijn wij bezig met een transformatieproject. Hierbij blijft eigenlijk alleen de buitenkant staan en verassen wij de klant met een volledig nieuwe ruimte aan de binnenkant.” Omdat dit project veel verschillende werkzaamheden kent, is geen dag hetzelfde. “Het is een erg interessant project welke meerdere fases kent. In dit pand komen namelijk, naast een geheel nieuwe opbouw, ook veel technische snufjes. Hierdoor wordt er veel van ons verwacht, maar als Hazenberg houden wij wel van een uitdaging en dit zie je elke dag weer terug op de bouw!”

Over DICE Vakpersoneel

Vakman bemiddelt vakman, dit is iets waar wij voor staan. Deze zin past ons dan ook als een (werk)handschoen. Door onze eigen ervaring op het gebied van studie en werkzaamheden in de bouw, kan DICE Vakpersoneel de perfecte match maken tussen vakman en opdrachtgever. Met inmiddels bijna 15 jaar ervaring in de personeelsbemiddeling, adviseert DICE Vakpersoneel u volledig op het gebied van uitzenden, detacheren, planning, CAO Bouwnijverheid, HR-vraagstukken. Onze opdrachtgevers bestaan uit lokale aannemers tot aan aannemers met een landelijke dekking. Door onze jarenlange ervaring en open benadering kunnen wij schakelen tussen verschillende bedrijfsculturen. Op zoek naar personeel? Neem gerust contact met ons op. Onder het genot kop koffie vertellen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.