Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Hoe bouwbedrijf Vrolijk steeds de juiste vakman vindt

In de zoektocht naar een stabiele partner die kwalitatief goede vaklieden aanlevert, is Erwin van bouwbedrijf Vrolijk uitgekomen bij DICE Vakpersoneel. De samenwerking staat al drie jaar als een huis. Erwin vertelt: “Hans en zijn team doen er écht alles aan om de juiste vakman te vinden, keer op keer weer!”

Samenwerking met DICE Vakpersoneel

“Tijdens één van de eerste gesprekken met Hans merkte ik dat de communicatie fijn en direct verliep,” vertelt Erwin. “Daar houd ik van. Ik weet wat mij te wachten staat en dat is nu nog steeds het geval.” Na meerdere gesprekken werd het ook duidelijk voor Erwin dat het bij DICE niet alleen om geld verdienen gaat. “Zij durven ook nee te zeggen. DICE is altijd eerlijk naar ons, maar ook naar de vakmannen toe. Dat is prettig om te weten. Daarin onderscheidt DICE zich écht van de anderen in de detachering branche.”

 

Meerwaarde van DICE Vakpersoneel

Tijdens een bouwproject is het van belang dat er voldoende vaklieden aanwezig zijn om het project te starten en dat de communicatie met de opdrachtgever goed verloopt. Voor Erwin zitten de pluspunten voornamelijk in de kwalitatief goede vakmannen en de eerlijkheid vanuit DICE. “Bij DICE werkt de communicatie twee kanten op. Zo neem ik contact op als er nieuwe vakmannen nodig zijn en belt Hans op als hij goede vakmannen beschikbaar heeft. Zo is DICE ook proactief betrokken bij onze dienstverlening. Dat is fijn om te merken.”

 

Aangeleverd personeel

Bij DICE denken wij altijd mee met de opdrachtgever. De vakman moet op de juiste plek staan, dan is de opdrachtgever ook tevreden. Voor Erwin is dit ook zeker het geval. Zo vertelt hij: “Wanneer de uitvoerder een duidelijke uitvraag heeft naar DICE, wordt er altijd de juiste vakman gestuurd. Wanneer de uitvraag niet duidelijk is, zorgt Hans er altijd voor dat er een extra contact moment is. Zo kan hij een goede vakman sturen en zijn wij tevreden!”

 

Ook wanneer er nood is en er snel gehandeld moet worden, bemiddelt DICE kwalitatieve vakmannen. Erwin vertelt: “Soms kan je een project van ver zien aankomen, maar af en toe heb je binnen drie dagen extra vakmannen nodig. DICE doet er dan alles aan om de juiste vakman te sturen. In vergelijking met andere organisaties, is DICE ook eerlijk als zij geen kwalitatieve vakmannen beschikbaar hebben. Die eerlijkheid siert DICE.”

 

Over bouwbedrijf Vrolijk

Bouwbedrijf Vrolijk is gespecialiseerd in de turn-key realisatie van degelijke en duurzame bedrijfsgebouwen. De focus is gericht op snelheid en kostenbeheersing. Vrolijk denkt mee over het ontwerp en materiaalkeuze om zeker te zijn dat de karakteristieken van het bedrijfspand exact aansluiten op het profiel van de opdrachtgever.

Binnen de meest recente opleveringen bevinden zich distributiecentra, fabriekshallen, bedrijfsunits, koel-en vrieshuizen en een bioscoop.

 

Over DICE Vakpersoneel

Vakman bemiddelt vakman, daar staan wij voor. Deze zin past ons dan ook als een (werk)handschoen. Door onze eigen ervaring in de bouw kan DICE Vakpersoneel perfect de match maken tussen vakman en opdrachtgever. Met inmiddels bijna 15 jaar ervaring in de personeelsbemiddeling adviseert DICE Vakpersoneel u volledig op het gebied van uitzenden, detacheren, planning, CAO Bouwnijverheid en HR-vraagstukken. Of u nu lokaal of landelijk actief bent als aannemer, dankzij onze open benadering schakelen wij snel tussen verschillende bedrijfsculturen. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!