Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Geke over Dice Vakpersoneel

Geke werkt sinds kort als HR-student bij DICE Vakpersoneel om ons nieuwe recruitmentproces op te zetten. “Vanuit mijn studie Human Resource Management heb ik met verschillende opdrachtgevers uit het werkveld gewerkt. Het laatste semester heb ik met Hans van Gastel samengewerkt, waarbij hij mij duidde op de mogelijkheden bij DICE Vakpersoneel. Nadat mijn buitenlandse avontuur naar Finland helaas niet doorging, ben ik op dit voorstel teruggekomen en kwam ik voor het eerst in contact met Hans van den Dobbelsteen. Na een goed eerste gesprek was mijn interesse gewekt en sindsdien werk ik parttime bij DICE Vakpersoneel!”

Bij DICE Vakpersoneel… 

“werk ik al een tijd als recruiter. Momenteel ben ik vooral achter de schermen bezig met een nieuwe uitdaging: het opzetten van een nieuw recruitmentproces. Denk hierbij aan het aanbrengen van een bepaalde structuur, waardoor er nog sneller op onze potentiële vaklieden gereageerd kan worden. Nadat deze nieuwe structuur opgesteld staat, zal ik meer op de voorgrond treden en ook het daadwerkelijke proces zelf uitvoeren.”

Ik heb voor DICE gekozen omdat…

“de vorm van recruitment mij erg aansprak. In het verleden heb ik voornamelijk gewerkt bij bedrijven die zich focuste op langdurige werving en selectieprocedures. Maar, in de wereld van Zzp’ers en op de projecten waar DICE Vakpersoneel zich begeeft, wordt juist de voorkeur aan snelle recruitment gegeven. Gezien mijn studie en ervaring wekte dit mij interesse. Daarnaast kreeg ik de opdracht om een nieuw recruitmentproces op te zetten. Dit zorgt direct voor een uitdaging waar ik echt mijn ei in kwijt kan en wat het werk heel erg leuk maakt voor mij.”

Mijn doel voor de komende periode…

“is dat, naast dat ik veel ervaring op wil doen in deze branche, ik ook het bedrijf verder wil laten groeien. Daarbij is natuurlijk het uiteindelijke doel: meer leuke, hardwerkende vaklieden te vinden die voor Dice Vakpersoneel willen werken. Ik weet zeker dat het nieuwe proces hierbij gaat helpen!”

Dice is uniek in de branche…

“omdat zij persoonlijke aandacht hebben voor werknemers en opdrachtgevers. Het liefst zijn Hans en Dave dan ook altijd op en rondom een project te vinden. Wanneer ze niet op de werkplaats zijn, dan zijn ze wel bezig om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever, of andersom. Zij staan dus altijd met een volle 100% klaar voor iedereen.”

 De sfeer binnen het team… 

“is erg goed! Mocht ik ergens niet uitkomen, dan is er altijd wel iemand met wie ik kan schakelen hierover. Zoals eerder benoemd zetten wij ons altijd voor de volle 100% in, dit betekent dat we erg hard werken, maar daarnaast is er ook altijd tijd voor luchtige gesprekken. Je merkt dan ook dat, naar mate het team groeit, dit zorgt voor meer gezelligheid en (nostalgische) humor. De dagen bij DICE Vakpersoneel gaan hierdoor op een positieve manier snel voorbij.’’

Mijn ontspanning na een dag werken… 

“vind ik echt door een balletje te trappen op mijn voetbalclub V.V. Zundert. Het is heerlijk om na een dag werken weer volop te trainen met mijn team. Daarnaast vind ik ook altijd ontspanning wanneer ik op stap ga of gewoon lekker een serie kijk. Na een drukke week, vind ik het erg belangrijk jezelf te laten ontspannen, om vervolgens weer hard aan de slag te gaan.”­­

Net als Geke werken bij DICE Vakpersoneel? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze vacatures.