Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Esther over DICE Vakpersoneel

Een echte duizendpoot, zo is Esther König het beste te omschrijven. Met beklede functies als directiesecretaresse, officemanager en andere gerelateerde functies, is zij namelijk breed inzetbaar. “Ik kan heel goed schakelen, ik ben flexibel en ontzettend geïnteresseerd in het vak. Omdat ik plezier heb in wat ik doe, blijf ik goed gefocust,” aldus Esther.

 

Bij DICE Vakpersoneel… 

“werk ik als recruiter. Een functie die op mijn lijf geschreven staat. In deze functie zal ik het nieuwe aanspreekpunt worden van DICE Vakpersoneel. Hierdoor kan DICE haar opdrachtgevers en vaklieden nóg beter te woord staan. Ik neem de touwtjes graag in handen. Dat heb ik in mijn eerste weken al laten zien. Zo ben ik meteen begonnen met het werven van nieuw vakpersoneel en het mailen van nieuwe potentiële klanten. Interesse tonen in mensen en het gesprek aangaan, dat past goed bij mij. Daar haal ik veel energie uit.”

Ik heb voor DICE Vakpersoneel gekozen omdat…

“ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging en ik zag dat de werkcultuur bij DICE Vakpersoneel goed bij mij past. Er wordt hard gewerkt, op een leuke en informele manier. Omdat ik ook nog een coachingsbureau voor mensen met een burn-out run, zocht ik naar een parttimebaan, waar ik mijn coachingswerk mee kon combineren. Die heb ik in deze vorm heel mooi gevonden.”

Mijn doel voor de komende periode…

is om de administratie te ordenen en up-to-date te houden. Het doel is om het overzichtelijk te krijgen. Daarnaast vind ik het leuk en belangrijk om contact met mensen te hebben. Hoe ga je bijvoorbeeld om met mensen uit andere landen, met een andere cultuur? Daar is bij DICE Vakpersoneel veel aandacht voor. Zo mocht ik in mijn eerste week al aansluiten bij een webinar, die zich specifiek richtte op de samenwerking met Poolse arbeidskrachten. Tijdens dit webinar werden aandachtspunten besproken en werd verteld hoe wij het beste kunnen samenwerken met deze doelgroep. Dat was een ervaring waar ik veel van opgestoken heb. Die ervaring neem ik mee om een betere band op te bouwen met ons vakpersoneel.”

Dice Vakpersoneel is uniek in de branche…

“als ik DICE Vakpersoneel vergelijk met andere organisaties, dan onderscheidt DICE zich door zijn persoonlijke aandacht. Wij staan altijd nauw in contact met ons vakpersoneel en reageren snel wanneer nieuw personeel zich aanmeldt. Wij bezoeken veel projecten zelf. Mede daardoor wordt er kwalitatief goed werk geleverd, op hele mooie projecten. Dat vind ik heel sterk.”

De sfeer binnen het team… 

is heel open en informeel. Dat vind ik erg fijn. Ik heb ook al geproefd dat je bij DICE Vakpersoneel de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Dat vind ik heel belangrijk.”

Mijn ontspanning na een dag werken… 

“vind ik door mij onder de mensen te begeven. Bijvoorbeeld door er gezellig op uit te gaan met vrienden of qualitytime door te brengen met mijn kinderen. Dat vind ik erg belangrijk. Verder haal ik plezier uit fotograferen en schrijven. Ook ben ik graag samen met mijn partner Rob, waarmee ik in een heel fijn huis woon. Dat overigens niet ver van DICE Vakpersoneel af ligt. Ik kan concluderen dat ik mij op beide plekken helemaal thuis voel.”