Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Een functie die bij je past: Tiago vertelt

Tiago Santos werkt sinds december 2021 aan de mooiste projecten als bouwsupportmedewerker via Dice Vakpersoneel. Hard werken en gezelligheid op de bouw, dat is waar hij naar op zoek was en heeft gevonden in zijn huidige functie. “Na een gesprek met een vriend van mij, die ook bij Dice werkt, ben ik meer te weten gekomen over de voordelen en hetgeen dat zij bieden. Hier werd ik zo enthousiast van, dat ik direct contact heb gezocht met Hans en Dave. Nu, drie maanden later, heb ik echt een functie die bij mij past!”

Werkzaamheden

Van schoonmaak tot materiaal verplaatsen, aftimmeren en een Manitou heftruck rijden, Tiago is van alle markten thuis. Dat is nou net wat hij ook zo leuk vindt aan zijn werk als bouwsupportmedewerker. Zo vertelt hij: “Juist de afwisseling in mijn functie, maakt dat ik elke dag met plezier naar het project rijdt.”

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is hij ook verantwoordelijk voor de veiligheid op de bouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het controleren van de steigers. “Om een veilige werkplek te creëren is het van belang dat er geen zwakke constructies staan. Ik controleer daarom de steigers op zwakke plekken. Mocht ik het zelf niet kunnen oplossen, dan geef ik dit direct door aan de uitvoerder en lossen wij het samen op. Ik vind het belangrijk dat iedereen veilig kan werken en aan het einde van een dag weer gezond naar huis kan. Veiligheid staat voor mij dus voorop!’’

Plezier in het werk

Voor Tiago is geen dag hetzelfde. ‘’Het leukste aan mijn werk is dat ik verschillende werkzaamheden heb. Ik vind het fijn dat ik mensen kan ondersteunen, want dat past ook bij mij als persoon.”

Naast de verschillende werkzaamheden, is er natuurlijk ook ruimte voor ontwikkeling. Tiago vertelt verder: “Op het project waar ik momenteel werkzaam ben, is iedereen erg behulpzaam. Omdat ik vaak meeloop met verschillende vaklieden op het project zelf, leer ik veel nieuwe dingen. Zo zie ik de werkwijze van een collega en kan ik dat toepassen in mijn eigen werk om nóg beter en effectiever aan de slag te gaan.”

DICE

Vanaf het eerste moment dat Tiago bij DICE Vakpersoneel binnenstapte, voelde het goed. Zo vertelt Tiago: “Er was gelijk een goede energie. Tijdens het eerste gesprek met Hans en Dave merkte ik dat er een goede samenwerking kon ontstaan, en dat is dan ook gebeurd. Zij zijn erg professioneel en alles werd snel geregeld. Ik ben dan ook erg tevreden over DICE en het werk dat ik uitvoer.’’

Goed geregeld

Volgens Tiago is de toegevoegde waarde van DICE de professionaliteit waarmee zij te werk gaan. Tiago vertelt: ‘’Ik heb een vast contactpersoon, Dave, waar ik veel mee communiceer. Mocht er een probleem zijn, dan staat hij voor mij klaar om het zo spoedig mogelijk op te lossen.” Dat een goede communicatie hierbij van belang is, is dan ook vanzelfsprekend. “Zowel Hans als Dave zijn altijd goed bereikbaar, en de communicatie verloopt dan ook erg soepel. Het is fijn dat er oprecht interesse wordt getoond en je dus niet als een nummer wordt beschouwd. Zo heeft Dave mij bezocht op het project waar ik nu werkzaam ben en heb ik regelmatig contact met hem over de voortgang. Juist door deze persoonlijke aanpak, weet ik zeker dat ik hier nog lang blijf hangen!’’

Ook op zoek naar een baan die echt bij je past? Kom werken bij DICE Vakpersoneel! Bekijk een van onze vacatures of neem direct contact met ons op!