Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

De regisseur van het bouwproject: Uitvoerder Jan over de samenweking met DICE

De regisseur van het bouwproject, zo omschrijft Jan Desaunois (63) zijn functie als hoofduitvoerder bij bouwbedrijf Akor Pijnakker. Als uitvoerder is Jan verantwoordelijk voor de coördinatie van alle onderaannemers en is hij het belangrijkste aanspreekpunt voor vaklieden op de bouwplaats. Zo ook de vaklieden die via DICE Vakpersoneel bij hem werkzaam zijn en waar hij graag mee samenwerkt. In deze blog deelt Jan wat hij zo prettig vindt aan de samenwerking met DICE Vakpersoneel.

Uitvoerder

Als uitvoerder haalt Jan voldoening uit het coördineren en organiseren om zijn projecten tot een goed einde te brengen. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het aansturen van vaklieden bij een project in Amsterdam, waarbij twee appartementenblokken worden verhoogd. Als uitvoerder is het zijn taak om zijn vaklieden duidelijk te instrueren over wat er van hen verwacht wordt.

Internationaal personeel

Doordat er tegenwoordig allerlei nationaliteiten door elkaar samenwerken is Engels nu steeds vaker de voertaal geworden. “Dat maakt de communicatie een uitdaging en het instrueren soms lastig”, vertelt Jan. Maar door het gebruik van moderne technologie zoals Google vertalen begrijpen de vakmannen Jan goed én visa versa. Jan ziet dit als een interessante uitdaging in zijn werk als uitvoerder. “Daarentegen verloopt de communicatie met de vakmannen van DICE altijd goed”, vertelt hij.

Werken met mensen

Het werken met mensen is wat Jan het mooiste vindt aan zijn vak, en daarbij is goede communicatie met zijn personeel dus essentieel. Hij werkt met vaklieden van verschillende bedrijven, waaronder DICE Vakpersoneel. “De jongens van Dice Vakpersoneel zijn vriendelijk en werken goed samen. Ze pakken alles snel op en staan open voor feedback.” Het feit dat ze hun eigen gereedschap meebrengen, vindt Jan ook belangrijk. Het succes van de samenwerking hangt echt af van de relatie tussen hem en zijn werknemers. Jan benadrukt dat DICE Vakpersoneel goede vaklieden selecteert en hen kan binden aan hun werkgevers.

Sinds het begin van Jan zijn dienstverband werkt hij al samen met DICE Vakpersoneel. “De samenwerking is altijd prettig en vlot”. Zo ook de communicatie met Dave, zijn contactpersoon bij DICE Vakpersoneel. “De communicatie is essentieel voor ons beroep, en dat doet Dave gewoon goed. Als ik nieuw personeel nodig heb zal ik Dave direct benaderen”.

Prettige samenwerking met DICE

Ondanks Jan zijn indrukwekkende staat van dienst in de bouw van ruim veertig jaar, is hij nog lang niet van plan om te stoppen. “Daarvoor heb ik nog veel te veel plezier in mijn werk,” concludeert hij. Terwijl zijn project in Amsterdam zijn einde nadert, moet Jan ook zijn personeel gaan afschalen. “Ik zou het liefst de ingehuurde jongens van DICE Vakpersoneel meenemen naar mijn volgende opdracht. Daar heb ik gewoon goede ervaringen mee”, vertelt hij. De prettige relatie is daarom ook de belangrijkste reden voor Jan om weer met DICE Vakpersoneel in zee te gaan voor zijn volgende project.

Ook op zoek naar personeel met de juiste certificaten en kennis voor jouw project? Neem gerust contact met ons op! Onder het genot van een kop koffie vertellen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.