Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Dit is onze MISSIE

DE BOUWSTEEN VOOR UW PROJECT

Dit is onze missie

Onze missie is om bouwtechnische bedrijven te ondersteunen in hun capaciteitsvraagstukken door de juiste match te maken tussen vaklieden en opdrachtgevers. DICE fungeert als een betrouwbare bemiddelaar met een persoonlijke en informele benadering, waardoor zowel klanten als vakmensen verzekerd zijn van kwaliteit en professionaliteit.

Team DICE

Visie

DICE streeft ernaar een toonaangevende speler te zijn in de bouw- en technische detacheringswereld. Met een persoonlijke én informele werksfeer willen we bekend staan als de betrouwbare partner voor bouwbedrijven en vaklieden. Door onze horizon te verbreden naar nieuwe branches, duurzame oplossingen en technologische innovaties, blijven we een voorloper in de sector en spelen we in op de uitdagingen van morgen, terwijl we altijd een ontspannen, zakelijk-informele omgeving behouden.

Daarom kiest u voor DICE Vakpersoneel

Betrouwbaarheid

We zijn een eerlijke en oprechte partner voor zowel onze klanten als vakmensen. Onze focus ligt op transparante communicatie en het maken van de juiste keuzes voor alle betrokken partijen. “Nee” is ook een antwoord, en het is belangrijk dat iedereen weet waar hij aan toe is.

Loyaliteit

Wij geven niet op en laten zowel klanten als vakmensen voelen dat we er voor hen zijn. Binnen ons team creëren we een familiegevoel, waarbij we elkaar ondersteunen en helpen. Loyaal zijn betekent voor ons dat we ons inzetten voor de lange termijn, zowel intern als extern, altijd met een informele en persoonlijke touch.

Integriteit

Ons moreel kompas leidt ons in alles wat we doen. We respecteren grenzen en zorgen voor een eerlijke behandeling van iedereen met wie we werken. We staan voor een veilige, open en informele omgeving, waarin vakmensen op ons kunnen rekenen en we altijd handelen in overeenstemming met onze waarden.

Verantwoordelijkheid

We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk en onze beslissingen. Dit betekent dat we authentiek zijn en altijd streven naar de beste match tussen klant en vakman. We doen een extra stap om onze doelen te bereiken en zijn flexibel in het inspelen op de behoeften van de markt en onze partners, terwijl we een ontspannen en toegankelijke werkcultuur koesteren.

Altijd ons doel voor ogen

DICE wil een toonaangevende en herkenbare speler zijn in de bouw- en technische detacheringswereld. We streven ernaar dat zowel klanten als vakmensen ons zien als dé partner voor betrouwbare, kwalitatieve en persoonlijke matches, ondersteund door een informele, collegiale werksfeer.

projectbezoek DICE Vakpersoneel

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar gekwalificeerd personeel? Neem gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk. 

We nemen snel contact met u op