Bredaseweg 108-A, 4902NS Oosterhout

Maak kennis met… onze nieuwe Accountmanager Percy

Maak kennis met onze kersverse accountmanager Percy Joao, die als Junior Accountmanager aan de slag gaat voor zowel vakmensen als onze opdrachtgevers. Ook zal hij DICE Vakpersoneel verder laten groeien door het opdoen van nieuwe relaties. Onze nieuwe collega Percy stelt zich graag aan je voor.

 

Start van een nieuwe periode

Na twee jaar commerciële ervaring voelde Percy dat het tijd was voor verandering en groei. Hij was op zoek naar een baan met meer ontwikkelingsmogelijkheden. Zodoende maakte hij via een uitzendbureau kennis met DICE. “Ik voelde mij gelijk welkom, het was echt een vriendelijk en warm ontvangst. Ik dacht direct ‘hier wil ik werken”, vertelt Percy enthousiast.

 

DICE verder laten groeien

Percy zal bijdragen aan de groei van DICE Vakpersoneel door klantrelaties te onderhouden en nieuwe salesgesprekken te voeren. “Nu ben ik nog vooral bezig met het leren kennen van opdrachtgevers en onze medewerkers. Zo ga ik vaak op projectbezoek met Dave.” Vanaf januari 2024 gaat Percy zijn eigen klantenbestand opbouwen. “Sales is gewoon doen; daar leer je het beste van. Gelukkig krijg ik ook het volledige vertrouwen van Hans. En als ik ergens hulp bij nodig heb, staan zij altijd open om te helpen,” benadrukt Percy.

 

Naast de bijdrage aan de groei van DICE Vakpersoneel wil Percy zich ook zo breed mogelijk oriënteren. “Binnen het bedrijf wil ik bijvoorbeeld ook helpen bij de administratie. Zo kan ik Esther ondersteunen, waar nodig, met de hoop onze doelen nog sneller te behalen,” vertelt Percy ambitieus.

 

Meer werkgelegenheid

De verdere ontwikkeling van DICE Vakpersoneel zal een van de hoofdtaken zijn van de nieuwe accountmanager. Echter is dat niet zijn enige doel. “Als je nieuwe projecten binnen kan slepen dan creëer je ook meer werkgelegenheid voor de vakkrachten. Hopelijk ook meer in hun eigen regio. Zo wordt het woon-werkverkeer voor de vaklieden ook minder.

 

Jonge energie

Zijn commerciële ervaring is niet het enige wat Percy met zich meebrengt. Met een energieke instelling stapt hij dagelijks vrolijk het kantoor binnen. “Ik ben een sociaal persoon en sta altijd positief in het leven. Dat is denk ik een goede eigenschap als accountmanager. Ik probeer ook echt een energiek teamgevoel te creëren.”

 

Teamwork makes the dream work

Al met al ziet Percy zichzelf hier nog lang werken. “We hebben een fijn team, bestaande uit vriendelijke en positieve mensen. Samen streven we naar het behalen van onze doelen. En als er iets is, is er alle ruimte om dat te bespreken. We houden echt rekening met elkaar,” sluit Percy tevreden af.

 

Met Percy als nieuwe aanwinst lijkt DICE klaar te zijn voor een periode van groei en succes. Zowel vakman als opdrachtgever helpen we graag verder! Wij gaan altijd voor een goede match. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.